Als je response wil, kun je het krijgen! Mediaresponse bestaat in de kern uit twee no-nonsense reclamemensen. Wij serveren u de meest uiteenlopende creatieve acties en concepten op een bedje van Hollandse nuchterheid. Want onze inbreng zien wij als een investering die รบ geld moet opleveren. Concept, creatie, productie… Met een team van freelancers binnen handbereik kunnen wij alle opdrachten aan.

29576773694_3674db67a9_b

Alain

Creatieve denker en dromer

Geboren in de jaren 80, opgegroeid met de komst en ontwikkeling van de computer. Opleidingen gevolgd in Nederland en de Verenigde Staten. Thuis trotse vader van twee kids. Op kantoor de spil in het web. Klantencontact, research, klankbord, alles wordt gedaan voor de volgende leuke campagne. Van idee tot deurmat, van whiteboard tot speelfilm. Alles probleemloos tot in de puntjes verzorgd.

E-mail: alain@mediaresponse.nl

27308707175_0613dd5eb8_o

Marcel

Allround creatief

‘Ouwe rot’ in het vak. Opgeleid met viltstiften, gerijpt met de Mac. Actie en response zitten hem in het bloed. Heeft een hekel aan lang wikken en wegen. Weet inmiddels dat zijn eerste gedachte ook bijna altijd zijn beste is. Weet hoe het wereldje in elkaar zit. Hoe drukker, hoe liever. Gezond eigenwijs zoals een creatief behoort te zijn. Bedenker van landelijke Direct Mail acties tot gepersonaliseerde Sinterklaasfilms.

E-mail: dufo@mediaresponse.nl